SON DAKİKA
Hava Durumu

HAYRİ YAYLI TAM 31 YILDIR AYNI İŞYERİNDE

YILDIRIM OTO ELEKTRİK Körfez Yarımca Sanayi Sitesi’nde Oto Elektriğinin merkezi konumunda.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
HAYRİ YAYLI TAM 31 YILDIR AYNI İŞYERİNDE

         Celalettin Yıldırım’ın işletmeciliğini yaptığı Yıldırım Oto6 Elektrik, Körfez Yarımca Sanayi Sitesi’nde Oto Elektriğinin merkezi konumunda. Deyim yerindeyse oto elektriğinin kitabını yeniden yazmışlar.  Baş Usta Celalettin Yıldırım ve yardımcısı Yıldırım Oto Elektriğinin her zaman aranılan, vazgeçilmez Ustası Hayri Yaylı. Tam 31 yıldır aynı işyerinde. 1993’ten bu yana Celalettin Yıldırım’ın yanında bu mesleğin içerisinde pişmiş. Meslekte çeyrek Asır’ı aşalı yıllar olmuş.

         Celalettin Yılldırım ile artık baba- oğul, abi – kardeş olmuşlar. Birlikte Meslek Duayenliğinin zirvesine oturmuşlar. Hayri Yaylı, tam otuz bir yıldır,  Yıldırım Oto Elektrik işletmecisi Celalettin Yıldırım’ın en büyük yardımcısı. İşletmenin her şeyi, elektrik arızası ile işletmeye gelen hangi marka araç olursa olsun çözüm noktası.

         Tam bir meslek ahlakı ile yetişmiş. Evli ve üç çocuk babası Hayri yaylı, “Hangi meslekte olursa olsun, insan önce yaptığı işi sevmeli. Ben bu mesleğe aşığım. Severek ve isteyerek yapılan her işte başarıyı yakalayamama şansı hiç yoktur. Her meslekte olduğu gibi bizim meslekte de ilk önce Meslek Ahlakı önde gelir. Bizler bu mesleğe adım attığımız zaman büyüklerimizden öncelikle meslek ahlakını öğrendik. Mesleki tecrübemizde peşi sıra geldi. Bizler müşterilerimizi her zaman velinimet olarak görerek, hoşgörüyü ve güler yüzü asla elimizden bırakmadık. Müşterilerimizin memnuniyeti her zaman bizim düsturumuz olmuştur. Kapımızdan gireni başımızın tacı kabul ettik. Hiç kimseyi küstürmedik ve küstürmeyiz. Yıldırım Oto Elektriğini görfezin markası haline getirdik.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google-site-verification=CzWYeDolIkRX-_VevWsC8kOwDS0VIUnRa0dCFUBRGDM
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.