Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri Şirinsulhiye
İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri ile bir araya geldi.
Haber Giriş Tarihi: 26.12.2024 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2024 17:25
Kaynak:
Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri Şirinsulhiye
İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri ile bir araya geldi.
Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından Toplumsal katkı kapsamında düzenlenen “Zencefilli
Kurabiye Yapımı” etkinliğinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim üyeleri ve
öğrencileriyle bir araya gelen Sirinsulhiye İlkokulu’nun öğrencileri, hem eğlenceli hem de öğretici bir
deneyim yaşadılar.
Etkinlikte öğrenciler, zencefilli kurabiye hamurunu hazırlamanın yanı sıra, glazürle renklendirme
yaparak farklı tasarımlar oluşturdular. Öğrenciler, kendi hayal güçlerine göre özgün tasarımlar ortaya
koyarak gün boyu keyifli vakit geçirdiler. Kurabiye yapımının yanı sıra, gastronomi öğrencileri de
ilkokul öğrencilerine mutfak becerilerini aktararak mutfak sanatlarının inceliklerini öğrettiler.
Şirinsulhiye İlkokulu Müdür Yardımcısı Tekin Yalavaç ve sınıf öğretmeni Ferah Yıldız eşliğinde Turizm
Fakültesi’ne gelen öğrencilere Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emrah Özkul ve fakülte öğretim
elemanları tarafından teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle bu güzel etkinlik sona erdi.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
ŞİRİNSULHİYE İLKOKULU'NDAN "ZENCEFİLLİ KURABİYE"
Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri Şirinsulhiye İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri ile bir araya geldi.
Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri Şirinsulhiye
İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri ile bir araya geldi.
Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından Toplumsal katkı kapsamında düzenlenen “Zencefilli
Kurabiye Yapımı” etkinliğinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim üyeleri ve
öğrencileriyle bir araya gelen Sirinsulhiye İlkokulu’nun öğrencileri, hem eğlenceli hem de öğretici bir
deneyim yaşadılar.
Etkinlikte öğrenciler, zencefilli kurabiye hamurunu hazırlamanın yanı sıra, glazürle renklendirme
yaparak farklı tasarımlar oluşturdular. Öğrenciler, kendi hayal güçlerine göre özgün tasarımlar ortaya
koyarak gün boyu keyifli vakit geçirdiler. Kurabiye yapımının yanı sıra, gastronomi öğrencileri de
ilkokul öğrencilerine mutfak becerilerini aktararak mutfak sanatlarının inceliklerini öğrettiler.
Şirinsulhiye İlkokulu Müdür Yardımcısı Tekin Yalavaç ve sınıf öğretmeni Ferah Yıldız eşliğinde Turizm
Fakültesi’ne gelen öğrencilere Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emrah Özkul ve fakülte öğretim
elemanları tarafından teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle bu güzel etkinlik sona erdi.
En Çok Okunan Haberler